Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Meubilair en machines

Meubilair

Ook voor meubilair bent u bij boek en kantoorvakhandel Reterink aan het juiste adres. Hoewel het voor ons geen core-business is, kunnen wij u wel adviseren bij het inrichten van uw kantoor, kantine, ontvangstruimte of receptie.

 

Machines

Voor kantoormachines klein of groot moet u in de Stationsstraat zijn. Een printer voor prive-gebruik of een grote multifunctional zwart/wit of full-colour, wij adviseren u graag op maat.

Wij leveren machines voor thuisgebruik van onder andere de merken: Brother, Canon, Epson, Hewlett Packerd, Lexmark en Oki. Daarnaast leveren wij ook de grotere multifunctionele machines voor gebruik op kantoor, de afdeling of de centrale.

Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877