Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Kopieeren of printen? Afdrukken, dus!


Kopieeren of printen? Afdrukken, dus!

Printen en kopiëren is al enige tijd hetzelfde. Wij noemen het afdrukken. Er zijn duizenden machines te koop of te huur. All-in-one, multifunctionals, printers, copiers, faxen*, zwart-wit en kleur, inktjet of laser.
Wie ziet door deze bomen het bos nog? Wat is in uw situatie de beste mix van machines?
 
Da’s nou de expertise van boek en kantoorvakhandel Reterink! Wij lichten uw kantoorsituatie snel door en komen met het ideale afdrukplan! Waarbij soms 10, maar in de meeste gevallen tot 30% bespaard kan worden. In geld, en ook in tijd! Meer weten? Bel nu of vul het contactformulier in.
 
Productoverzicht machines
Het assortiment producten waar je uit kunt kiezen is te groot om hier te vermelden.
 
Wij voeren de volgende wereldmerken: Toshiba Tec, Oki, Brother en Canon. Desgewenst leveren wij u i.s.m. onze goede collega's Ricoh en Minolta. Voor een compleet overzicht van alle beschikbare Toshiba Tec producten klikt op de onderstaande banner, voor overige producten verwijzen wij u naar onze webshop of u kijkt gewoon op de website van het betreffende merk. Zonde van onze TIJD om dat dubbel te gaan doen.
 
* we doen faxen nog wel, maar het is een uitstervend ras. Er zijn andere handigere oplossingen.


Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877