Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Papiervernietigers

 

 

De papiervernietiger, een onmisbaar attribuut in uw kantooromgeving. Met een compleet assortiment papiervernietigers van de merken Rexel, HSM en Fellowes, kunnen we u in alle situaties van dienst zijn. Zowel een papiervernietiger voor persoonlijk gebruik als een papiervernietiger voor een werkgroep of archief. Van enkele vellen tot complete ordner ineens. Van een papiervernietiger die eenvoudige stroken maakt tot een papiervernietiger die snippers maakt van vertrouwelijk stukken. Leg uw situatie aan ons voor en we komen met een advies op maat.

 

Rexel Papiervernietiger Alpha SC


 
Capaciteit 5vel 80gr papier. Uiterst compacte papiervernietiger voor individueel gebruik. Vernietigt in stroken van 7mm of snippers van 4x38mm. Capaciteit opvangbak 14liter. Invoerbreedte 224mm. Automatische start/stop. 

 

Rexel Papiervernietiger Mercurey RDX1850Papiervernietiger met vastloop beveiliging voor kantoor/afdelingsgebruik. Vernietigt in snippers of in stroken, afhankelijk van het type. Capaciteit vernietigen van 7 tot 22vel. Capaciteit opvangbak 50liter. Voorzien van lichtgevend paneel om invoermond. Stille motor. Eenvoudig legen van opvangbak. Energiebesparende auto shut down na 2 minuten niet gebruikt. Invoerbreedte 250mm. Vernietigt ook nietjes, paperclips, CD's en creditcards. Auto Oil Sysytem. Automatische start/stop en veiligheidsstop. Verrijdbaar.

 

Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877