Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Quantore huismerk


Quantore huismerk

De Quantore-huismerkartikelen staan bekend als de 'Quality products for office and more'. Het merk bestaat sinds 2007 en omvat een brede keuze aan kwaliteitsproducten, die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit bijna 600 artikelen met de zogenaamde Q-factor.


Q-factor
Kwaliteit, rendement en klanttevredenheid. Dat zijn de drie pijlers van het Quantore-huismerk die samen de Q-factor vormen.

Het Quantore-huismerk heeft een breed assortiment, de artikelen zijn van hoge kwaliteit en doordat er grote volumes worden ingekocht kunnen we de producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Niet voor niets geldt dat Quantore de beste partner is voor de kantoorvakhandel in de Benelux.

 

Kijk in de conversietabel voor een totaaloverzicht van alle Quantore-artikelen die leverbaar zijn.

 

Klik hier voor de digitale catalogus van het Quantore huismerk.

Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877