Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Duurzaam en MVO

Duurzaam inkopen

boek en kantoorvakhandel Reterink ondersteunt haar klanten bij het behalen van hun resultaten door het inkoopproces voor hen zo in te richten dat het leidt tot hogere efficiëntie binnen hun bedrijf. Onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen loopt hier parallel aan. We organiseren onze bedrijfsactiviteiten zodanig dat ze bijdragen aan de economie en de maatschappij en tegelijkertijd een minimale impact hebben op het milieu. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die u ondersteunt om op een kostenefficiënte en duurzame manier te opereren.

Duurzaam kantoorartikelen inkopen: niet per se duurder.

boek en kantoorvakhandel Reterink bied haar klanten voor alle typen kantoorartikelen duurzame varianten. Bij ons profiteert u van een compleet assortiment MVO-producten voor uw kantoor. Bij boek en kantoorvakhandel Reterink vindt u maarschappelijk verantwoorde kantoorartikelen in alle productcategorieën. Ook u zult ontdekken dat duurzaam niet per se duurder hoeft te betekenen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een duurzaam assortiment.

Gids duurzame kantoorartikelen.

boek en kantoorvakhandel Reterink bied haar klanten een speciale catalogus met duurzame kantoorartikelen. Deze catalogus is speciaal vervaardigd om u te helpen met het maken van de juiste keus van uw dagelijkse kantoorbehoefte. heeft u interesse in deze gids? Neem dan contact met ons op.

Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877