Cookie Instellingen

reterink.com gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Accepteren
Ga naar de webshop

Kantoormeubilair

Bij boek en kantoorvakhandel Reterink kunt u, hoewel de naam het niet doet vermoeden, uiteraard ook terecht voor al uw kantoormeubilair en kantoorinrichting. boek en kantoorvakhandel Reterink beschikt over vele jaren ervaring en voorziet u graag van deskundig en op maat gesneden advies dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Wij zijn flexibel:
U maakt uw keuze uit complete lijnen; een uitgebreid assortiment van diverse stijlen, op elk prijsniveau. Of het nu gaat om een solide werkplek, een stijlvol directiebureau of eenvoudige kantinetafel.

 

Wij leveren kwaliteit:
Volgens de huidige NEN-normen en ARBO wetgeving, volledig instelbaar en uiteraard functioneel en modern. Ergonomisch en praktisch.

 

Wij zijn concurerend:
Een belangrijk onderdeel van onze visie is het uitsluiten van overtollige kosten. Door rechtstreeks vanaf de Nederlandse fabrikant te leveren profiteert u van korte levertijden en aanzienlijke scherpe prijzen.

Werken:
Werken aan één van de modulair in te richten werkplekken is een waar genot. Flexibel, functioneel, modern en in hoogte verstelbaar, eventueel met slingermechaniek of electrisch verstelbaar. Allemaal volgens de huidige NEN-normen en ARBO wetgeving. Voor een uitgebreid advies neem contact met ons op of blader op uw gemak door onze online brochure.

 

Opbergen:
In onze collectie opbergen vindt u een grote range aan opberg mogelijkheden, zowel de basis als directie meubilair, van roldeurkasten tot aan garderobekasten. Om een goed beeld te krijgen van wat de collectie opbergen u kan bieden, opent u simpelweg de online brochure. Mocht u meer informatie willen of persoonlijk advies neem dan gerust contact met ons op.

 

Zitten:
In de veelzijdige collectie "zitten" vindt u ongetwijfelt de stoel waar u naar op zoek bent, of het nu om een burostoel, conferentiestoel, een luxe directiestoel of een eenvoudige kantinestoel gaat. In de collectie "zitten" is een breed scala aan zit producten opgenomen, mocht u ondanks de veelzijdigheid van producten  in de online brochure niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Levertijden en bezorgingKlantenserviceBetalenPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden | Sitemap | Sitemap Webshop
boek en kantoorvakhandel Reterink │ Stationsstraat 3A │ 7641 BV WIERDEN │ NEDERLAND │ T: 0546-571383 │ F: 0546-573349 │ E: info@reterink.com │ KvK: 08221877